Menü

Tökéletes ajándék születésnapra, névnapra, évfordulóra, ballagásra és sok más eseményre. Bármilyen felirattal vagy logóval elkészíthető.

Gravírozott toll nagyon népszerű az egyedi ajándékok között. Tollat mindenki használ és egy jó toll mindig jól jön, ha pedig például a nevünk áll rajta nem valószínű, hogy valaki zsebre csapja! Tökéletes ajándék is lehet, tökéletes lehet akár egy esemény promotálására is. Cégek legtöbb esetben reklámtárgyként szokták használni. Nagy mennyiségben olcsó, és kézről kézre terjed, az egyik legjobb reklám forma is.

Rendelj céges tollat még ma néhány kattintással és vedd át akár másnap. Nagyobb megrendelés esetén is elkészítik 2-3 munkanap alatt! Egyszerű a vásárlás, csupán néhány kattintás. Regisztráció nélkül is lehet vásárolni, azonban akkor is meg kell adni az alapvető adatokat. Kiválasztjuk a színt, beírjuk a gravíroztatni kívánt feliratot vagy feltöltjük a logót. Ezután megadjuk a darabszámot, a kedvezményeket egy sávos árlistában látjuk! A következő lépés a kosárba helyezés és az adatok megadása.

eplace.hu

info@eplace.hu

+36305252006

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük